Jaren geleden werkte ik als ontwerper in de mode-industrie. Ik was op weg naar het succes, of tenminste, naar wat ik dacht dat succes was. Na nog meer jaren door te ploeteren en in andere banen te zoeken naar dat felbegeerde succes, was ik moe, intens moe. Want dat succes? Ik vond het niet. Sterker nog, ik raakte steeds verder verwijderd van wie ik echt was. Het was tijd voor verandering. Ik nam ontslag en begon als zelfstandig ondernemer. Zou het me lukken om uit de ratrace te stappen en toch voldoende geld te verdienen?

Hi ik ben Natascha

about me

In eerste instantie werkte ik als grafisch ontwerper. En doordat ik ondernam vanuit rust en mijn eigen voorwaarden, kwam ik meer in contact met mijn ware ik. In mijn vrije tijd ging ik steeds vaker wandelen in de natuur. Na zo’n wandeling was mijn hoofd rustig en leeg. Heerlijk. En zo simpel. Dat moest toch iedereen weten? Per toeval kwam shinrin yoku op mijn pad en meteen voelde ik: yes, dit is het! Ik volgde de opleiding om shinrin-yoku-gids te worden en ontdekte een nog diepere stilte en verbinding met mezelf. Het bos en de stilte voelen echt als thuiskomen. En nu mag ik jou helpen om je te verbinden met de stilte en daardoor met jezelf.

Stap voor stap kwam ik thuis in mezelf

Door me te verbinden met het bos heb ik de magische taal van de natuur geleerd. De stilte bracht me meer in verbinding met mezelf, waardoor ik keuzes kon maken die echt bij mij passen. Ik stapte uit de ratrace en volgde het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb geleerd dat rust, even vertragen en verstillen, nodig is om productief te kunnen zijn. In de stilte liggen veel antwoorden en elke stilte vertelt haar eigen verhaal. De rust en balans die ik dankzij de stilte heb gevonden? Die gun ik jou ook.

Wat de stilte mij bracht

ik wil kennismaken

De stilte geeft je dat wat je nodig hebt en helpt je om dichter bij jezelf te komen. De natuur is een spiegel die jou helpt de reis naar binnen te maken. Om licht te schijnen op wat gezien of gehoord mag worden. Wil je van de magische stilte in het bos proeven? Boek dan een bosbad. In drie uur ervaar je wat de stilte voor jou kan doen. Wil je een grotere commitment met jezelf maken? Dan kan het 1:1-traject je in vier sessies dichter bij jouw innerlijke kracht brengen. Neem contact met me op om kennis te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Wil je ook de magie van stilte ervaren?

03

Denemarken

Facts about me

Sinds kort woon ik in Denemarken, een land waar ik al langer een bepaalde energie bij voelde. Nu is het tijd om te ontdekken of het ook mijn thuis kan worden.

01

Boomknuffelaar

Ja, ik hou van boomknuffelen. Bomen zijn mooie wezens en dragen veel kennis met zich mee. Ik vraag ze dan ook geregeld om hun wijsheid.

02

Koffie-addict

Jep ik ben een coffee snob. Op z'n tijd een havermelk cappuccino #haverelite. Maar het liefst drink ik slow coffee van een goed gebrande boon.

follow my journey on instagram