groei en ontvang vanuit diepe rust en stilte

tell me more

1:1 traject

Wil jij meer rust en energie ervaren? Leven in het nu? Groeien vanuit vertraging en stilte, in plaats van continu hard werken en alles geven? Uit je hoofd komen en een pad bewandelen die echt bij jou past? Werken en leven met het ritme van de natuur? En zit je al op het pad van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, maar haal je er nog niet uit wat je nodig hebt?

ik hoor je, ik voel je

Het is tijd om het anders te gaan doen

Verbind je met de natuur en laat je leiden door de kracht van stilte. Ga terug naar je kern, naar wie je echt bent. In de stilte vind je wat je zoekt en kun je stap voor stap gaan leven vanuit jouw innerlijke kracht. Maak een commitment met jezelf om jouw leven te leiden op een manier die bij jou past, die jou geluk geeft. Het 1:1-traject kan je helpen om dat te bereiken.

yes dit wil ik!

Herstel je relatie met de natuur en je innerlijke natuur 

Ga op een innerlijke reis: door te verstillen, te verbinden en je innerlijk kind de ruimte te geven, kun je uiteindelijk gaan ontvangen. Je kunt je zelfvertrouwen vergroten en de rust vinden waar je zo naar verlangt. De natuur is er voor jou en door contact met haar te maken, kun je weer gronden en dichter bij jezelf komen. Dat zorgt ervoor dat je leert luisteren naar alle delen van jezelf, waardoor je je grenzen herkent en bewaakt. Want jij verdient het om meer te leven vanuit rust en intuïtie, vanuit je innerlijke kracht. Laat het 1:1-traject je helpen om daar te komen.

Maak de reis naar binnen

Tijdens het 1:1-traject kom je in vier sessies stap voor stap dichter bij jouw kracht. De stilte en natuur zijn de gidsen die jou begeleiden. Hieronder lees je wat je per sessie kunt verwachten.

Jouw reis begint hier

In de laatste sessie gaan we van binnen naar buiten. We starten met een cacao ceremonie om het hart te openen. Vervolgens, om de focus op de toekomst te richten, stellen we samen een vraag op. Met die vraag ga je alleen het bos in om het antwoord te ontvangen van de natuur, een zogenaamde sjamanistische reis. Na twee uur ontmoeten we elkaar weer en sluiten we deze sessie af.

Sessie 4: Ontvangen

In de deze derde sessie gaan we intuïtief tekenen: weg met regeltjes en perfectionisme! Je mag tekenen op gevoel, zonder erbij na te denken. Dat doe je onder andere aan de hand van een begeleidende meditatie. Ben je ook al nieuwsgierig naar wat er dan ontstaat?

Sessie 3: Innerlijke kind

In de tweede sessie gaan we jouw intuïtie gebruiken als kompas. Tijdens dit bosbad krijg je gerichte opdrachten die jou helpen te focussen op je intuïtie. Dat zorgt ervoor dat je haar nog beter gaat aanvoelen en je met haar gaat verbinden.

Sessie 2: Verbinden

De stilte opzoeken en leren van het bos, dat staat centraal in de eerste sessie. Je leert hoe je de stilte in het bos kunt opzoeken hoe het je in verbinding brengt met jezelf. Ook voel je hoe het bos een leraar voor je kan zijn, vol wijsheid en liefde.

Sessie 1: verstillen

let's start

- Kennismakingscall
-  4 maanden traject
- 4 sessies van 3- 3.5 uur
- 3 buitensessies
- 1 sessie op binnenlocatie
- Shinrin yoku / Japans bosbaden
- Thee ceremonie
- Intuïtief tekenen
- Begeleidende meditaties
- Een reis vol rituelen
- Sjamanistische elementen
- Personal practice guides na elke sessie
-  Online nazorgsessie

yes dit wil ik!

€3333,- ex btw.
(€ 4.032,93 incl btw)

Het 1:1 traject

Als natuurliefhebber dacht ik al veel met de natuur uit te wisselen, totdat ik bij Natascha een shinrin-yoku traject ging doen. Ik ging er open in en haalde er meer uit dan ik ooit had kunnen voorstellen. Mijn kijk op de natuur en hoe wij ermee kunnen samenwerken is gegroeid naar een volgend level. De manier waarop Natascha de natuur inzet is magisch en verreikt met creativiteit. Je komt in verbinding met je zelf en ontdekt dat de langgezochte antwoorden al die tijd al in jezelf verborgen waren. De intuïtie is onze natuurlijke oerkracht en als je merkt dat je uit connectie bent dan is dit een prachtige manier om jouw vraagstukken te ontrafelen.

/ aksana - root and bloom studio

Kind words

In het bos vond ik mijn veilige haven. Het oordeelt niet. Natas nodigde me uit om contact te maken met het bos, mijn schild te laten zakken en mijn zintuigen te openen. Het heeft mij doen beseffen dat de natuur helpt met relativeren en vertragen. Uit je hoofd en in je hart. Natas heeft me een veilige bedding gebracht in een onzekere tijd. Het voelde als weldaad op alle niveaus. Er werd voor mij gezorgd, naar mij geluisterd en bracht me naar de plekken die ik nodig had. Natas schepte ruimte in mijn hoofd door me te laten ervaren hoe het is om te zijn, met de natuur waar ik onderdeel van ben. Met mijn eigen natuur. De medicine walk was de kers op de taart die ik nog heel lang bij me zal dragen.

/ JAMIE PENDERS - ONCE UPON A TASTE

Kind words

verbinden

Elementen van dit traject:

stilte

natuur

- Ervaar je diepe rust
- Meer energie
- Je intuïtie inzetten als je kompas
-  Duidelijkheid/ richting in het pad die je aan het bewandelen bent
- Versta je de taal van de natuur
- Kan je de natuur inzetten voor je persoonlijke en/ of spirituele groei
- Leven vanuit meer rust en vertraging
- Leven en werken met het ritme van de natuur
- Beter je grenzen aangeven en beheren
- Een dosis zelfvertrouwen
- Zelfstandig bosbaden

Na dit traject

Meest gestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats?

De sessie vinden plaats in Nederland op een samen afgestemde locatie.

Waar vinden de sessies plaats?

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan! Je kan in 2 termijnen betalen

Kan ik in termijnen betalen?

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt 4 maanden, 1 sessie per maand

Hoe lang duurt het traject?

Voor wie is het traject?

Voor diegene die open staat voor de natuur, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit

Voor wie is het traject?